Brabantse die in Brugge woont. Moeder, dochter en vrouw van. Winterkind van 1971, al heel snel gewapend met pen en papier. Dat is in een notendop wie ik ben. 

Na een zoektocht op professioneel vlak kon ik op mijn 27ste aan de slag bij Uitgeverij Zwijsen BE, de educatieve uitgeverij binnen de groep WPG Uitgevers. Ik werkte er precies 20 jaar, grotendeels als redacteur. Daarnaast schreef ik ook heel wat kinderboeken en kinderliedjes. Het eerste boek ‘Luna komt op tv’ verscheen in 2005, het was een grote droom die uitkwam. Ik werkte ook een tijdje als ’travel angel’ bij het communicatie- & PR-bureau Glenaki waar ik een nieuwe wereld ontdekte. Ik schreef er persberichten en nieuwsbrieven en deed aan flitsende communicatie in de wereld van het reizen. Met al deze bagage werd het tijd voor de grote stap: op eigen benen staan als freelancer.

Schrijven is blijven: een klassieker. Maar het is wel waar. Heb je een lapje tekst nodig van mijn hand? Contacteer
me dan, ik ben er met plezier voor je!

Oude typemachine